Over ons

Stripe

Restaurant de Thornsche Molen in de gemeente Berg en Dal wordt uitgebaat door de familie Vink. In het restaurant kun je langskomen voor een kop koffie, een lunch of een diner. Geniet hier van de perfecte ligging, het mooie uitzicht en uiteraard het heerlijk eten en drinken. Uiteraard is ons restaurant geschikt voor meerdere doeleinden.

Stripe

Ontbijten
Iedere eerste zondag van de maand kunt u bij ons ontbijten. Dit kan alleen op reservering. Voor groepen vanaf 20 personen kan dit natuurlijk ook op andere tijdstippen.

Vergaderen
Alle faciliteiten zijn aanwezig om te vergaderen, eventueel met lunch en of diner. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Arrangementen
Voor busgezelschappen of groepen stellen wij samen met u een programma samen. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie over de molen in het infocentrum, een rondleiding door de molen of een tocht met de zonnetrein.

Zonnetrein
Met deze trein op zonne-energie kunt u een mooie tocht door de Ooijpolder maken. Aansluitend kunt u bij ons een borrel of lunch nemen. Dit kan in ons restaurant of op het terras.

Trouwlocatie
De Thornsche Molen is door de gemeente aangewezen als officiële trouwlocatie. Wilt u hier meer over weten? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Feestjes en recepties
Er zijn beperkte mogelijkheden voor het geven van een receptie of feest in onze molen. Wij bekijken samen met u of dit mogelijk is, en anders bent u van harte welkom in ons zusterbedrijf Café-Restaurant-Cafetaria De Vink in Ooij.

Cadeaubon
Er zijn cadeaubonnen verkrijgbaar van het door u gewenst bedrag.

Catering
Wij kunnen uw complete feest verzorgen op deze speciale locatie. Dit is compleet met dranken, buffetten, personeel en tent met aankleding. Dit alles verzorgen wij vanuit ons ons zusterbedrijf Café-Restaurant-Cafetaria De Vink in Ooij.